B2B

Bij LiveFash geloven we sterk in het delen van onze prachtige collecties met gelijkgestemde ondernemers en boutiques. Daarom bieden we een boeiende B2B (Business-to-Business) mogelijkheid aan, zodat andere winkels en boetieks onze unieke kledingstukken kunnen inkopen en aanbieden aan hun eigen klantenkring.

Onze B2B-partners kunnen profiteren van een breed scala aan stijlvolle kledingstukken, samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde collecties die de schoonheid van natuurlijke en tijdloze mode benadrukken. We streven ernaar om partners te voorzien van hoogwaardige kleding die perfect past bij hun eigen unieke merkidentiteit. Als B2B-partner bij LiveFash geniet je niet alleen van exclusieve toegang tot onze prachtige kledingstukken, maar ook van onze toewijding om samen te werken aan succes.

We ondersteunen je graag bij het selecteren van de juiste items voor jouw boutique, en we streven ernaar om een langetermijnrelatie op te bouwen gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en gedeelde passie voor mode. Kortom, onze B2B-mogelijkheid is ontworpen om andere boutiques te voorzien van hoogwaardige kledingstukken en om de modegemeenschap te laten groeien door samen te werken en te inspireren. We kijken ernaar uit om samen te werken met ondernemers die net zo gepassioneerd zijn over mode als wijzelf.

Footer image

© 2024 Mallence, Powered by Shopify

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.